kunst met behulp van geavanceerde technieken

NuovaCorte is een jonge en dynamische onderneming, gevestigd in Hoek van Holland. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van Metal-art en Design prints. Met meer dan 25 jaar ervaring in de techniek hebben wij veel kennis opgedaan op het gebied van ontwerp- en productietechnieken. Daarom zijn wij de ideale partner bij het ontwerpen en produceren van interieurdecoraties, kunstobjecten, sierpanelen en akoestische panelen. Ook helpen wij u graag met het visualiseren van een ontwerp. Wij doen dit door middel van een digitaal 3D model. Hierdoor kunt u op uw eigen pc het ontwerp  bekijken en beoordelen. Daarom komt u met NuovaCorte nooit voor verrassingen te staan. Neem ook eens een kijkje in onze webshop waar u onze eigen ontwerpen kunt bekijken.

muurprinten

Met onze innovatieve  muurprinter kunnen we alle foto’s, logo’s of teksten direct op uw muur of deur printen. De printer rijdt langs het verticale oppervlak en kan tot 4 meter hoogte printen, de lengte is onbeperkt. De gebruikte inkt is van zeer hoge kwaliteit en kan op ieder type ondergrond worden toegepast, zoals hout, structuurverf, beton, behang, metaal, kunststof en zelfs op glas.

wij ondersteunen particulieren en bedrijven

Samen met ons betrouwbare netwerk van leveranciers zijn wij in staat om uw project scherp aan te bieden. Daardoor bieden wij design op maat tegen een scherpe prijs levertijd. We werken graag met verschillende materialen bewerkingstechnieken en paasen veel led verlichting toe als het ontwerp het toelaat.

metal-art

Sinds 2018 zijn we officieel distributeur van Spot-art Perforatiekunst. Zij zijn dé experts op het gebied van exclusieve geperforeerde panelen. Ze zijn zeer decoratief en geven gedetailleerde afbeeldingen weer door middel van een gatenpatroon in aluminium of staal. De panelen worden toegepast als wanddecoratie, akoestische panelen, radiator ombouwen, service desks, beurspresentaties en nog veel meer.

Wij hebben de beschikking over de modernste lasersnijders, waarmee we de meest complexe vormen kunnen snijden uit staal, cortenstaal, rvs en aluminium. Daarom passen wij deze techniek veel toe voor het snijden van logo’s, afbeeldingen en teksten. Veel gebruikte toepassingen zijn wanddecoraties, naamborden, uithangborden, gevelpanelen en kunstobjecten.

design prints

Voor uw afbeeldingen, foto’s of logo’s op hout, metaal, kunststof, rvs en dibond passen wij ook vlakbedmachines toe. Alles in HD kwaliteit! Onze prints zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Formaten tot maximaal 300×150 cm. Voor het ophangen of eventueel verlichten leveren wij het zo compleet mogelijk met bijbehorende accessoires. Kijk ook eens in onze webshop voor onze eigen ontwerpen!

Metal-art Perforatiekunst wordt uitgevoerd op de Euromac ponsmachine

heeft u een vraag?

Volg ons op social media!