Enjoy life, enjoy art!

Wie zijn wij en wat doen wij?

NuovaCorte is een jonge en dynamische onderneming, gevestigd in Hoek van Holland, die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van metal art en design prints. Met meer dan 25 jaar ervaring in de techniek hebben wij veel kennis opgedaan op het gebied van ontwerp- en productietechnieken. Wij ondersteunen u graag om uw ideeën met betrekking tot design en decoratie te vertalen naar een concreet ontwerp.

In 2018 zijn we begonnen om onze interesse in industriële ontwerpen te vertalen naar een bedrijfsplan, en zijn we officieel distributeur geworden van Spot-art. Zij zijn dé producent op het gebied van exclusieve geperforeerde panelen. Door onze betrouwbare netwerk van leveranciers hebben wij inmiddels al flink wat mooie projecten af weten te ronden. Hierbij staan de wensen van de klant altijd centraal en sturen wij altijd een digitaal 3D model ter goedkeuring. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

U kunt bij ons terecht voor design op maat, maar u kunt ook een keuze maken uit één van onze eigen ontwerpen in onze webshop.

 

 Wij produceren hoofdzakelijk portretten, afbeeldingen en logo’s op de meest uiteenlopende materialen zoals  RVS, cortenstaal, aluminium, dibond, diverse houtsoorten en kunststoffen. 

Onze ontwerpen worden veel toegepast voor wand- en interieurdecoraties, akoestische panelen, roomdividers, beurspresentaties, radiatorombouwen en nog veel meer.

Voor een standaard foto op aluminium, of een gesneden staalplaatje kunt u overal terecht. Voor een uniek ontwerp met verschillende technieken en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u maken wij de mooiste dingen! Of het nu gaat om een gesneden logo met led-verlichting, een geponst portret opgebouwd uit gaatjes of een speciaal printpatroon voor in uw tuin of woning……. we gaan de uitdaging graag met u aan!

Met onze verticale muurprinter zijn wij in staat om bij u op locatie direct op uw muur te printen. Dit kan op iedere type ondergrond en kan worden uitgevoerd tot wel 4 meter hoog en oneindig lang.  

 

Neem contact met ons op!

Volg ons op social media!