design prints op maat

UV-Printen

Met behulp van geavanceerde vlakbedprinters zijn wij in staat om iedere gewenste foto in HD kwaliteit af te drukken op iedere gewenste ondergrond. Hierdoor bieden wij ruime mogelijkheden aan op het gebied van wanddecoraties, panelen, kunstobjecten, logo’s en naamplaten. De keuze van het materiaal is onbeperkt, wij werken veel op aluminium, rvs, kunststof, hout en glas. Stuur uw eigen .jpeg of .png bestand en wij zorgen voor een afdruk van zeer hoge kwaliteit. Wij ontlasten u ook graag door mee te denken over het ontwerp! Voor de afwerking bent u bij ons ook aan het juiste adres: Lijsten, ophangsystemen of ledverlichting, we leveren het product zo compleet mogelijk af.  Maximale afmetingen zijn 2500x1500mm.

Sublimeren

Sublimeren is een techniek waarmee we met een zeer hoge kwaliteit logo’s, foto’s en teksten kunnen aanbrengen in aluminium. Doordat de afbeelding met hoge druk en bij een hoge temperatuur in het materiaal wordt geperst ontstaat een krasvast product met een lange levensduur. Door de UV werende eigenschappen is het product perfect geschikt voor binnen én buiten. De maximale afmetingen zijn 2500x1500mm.

de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Laat ook uw favoriete foto’s, logo of tekst bij ons op een prachtig paneel printen, wij verzorgen het gehele proces naar uw wensen op iedere denkbare ondergrond.